KlaverjasclubKlaverjasclub

Contactpersonen:
W.A. Veen-Vording, tel. 420079 en G.C. van Harskamp-Korevaar, tel. 414751

Elke 2e maandagmiddag van de maand is er klaverjassen in het gebouw van speeltuinverenging ‘Bovenburen’, Tromplaan 86 te Winschoten. Aanvang: 13.30 uur

Er kunnen altijd nieuwe leden bij!!


Op 10 oktober 1996 werd er een "klaverjasclub in huiskamerverband" opgericht. Er werden 4 groepen van 4 dames samengesteld die 1 x in de veertien dagen 's middags gingen kaarten, dan bij de één en dan bij de ander thuis. Er waren ook een paar dames als reserve. Al gauw werd besloten om ook met de hele groep samen te gaan klaverjassen.

We kaarten ook nu nog bijna elke maand (zomervakantie niet) met alle groepen plus de reserves in een zaaltje van de S.V. Bovenburen.
Dit is altijd een hele gezellige middag met in de pauzes een kopje thee of koffie en een traktatie. De meeste groepjes kaarten ook nu nog elke veertien dagen in huiskamerverband.

Dames kom gerust eens een keertje kijken als u van kaarten houdt; wij kunnen er nog wel dames bij hebben.

Inlichtingen bij:
mevrouw W.A.Veen-Vording
tel: 0597-420079


Laatste keer klaverjassen seizoen 2012-2013 en samen eten bij Indrapoera.

Als afsluiting van het kaartseizoen gingen de dames van de klaverjasclub vrijdag 3 mei samen uit eten bij Indrapoera. We hadden dit keer voor een buffet gekozen, dus moest je geregeld naar het buffet lopen om weer iets op te halen. Je kon ook iets voor je laten wokken of bakken. Het mooie van een buffet is dat je steeds weer met andere dames staat te wachten (en dus ook praten) bij het buffet. Het was allemaal lekker.
Maar iedereen zorgde er wel voor dat er nog wat ruimte over bleef voor het dessert: ijs of vruchten.

Maandag 6 mei was de laatste gezamenlijke kaartmiddag van het seizoen. Er werden zoals altijd drie ronden gespeeld. In de pauzes was er ook weer wat lekkers bij de koffie of de thee. Na bekendmaking van de winnaar en de poedelprijs bedankte Hillie Klappe de leidster van de groep, Tine Groenendal en haar helpster Willy Veen voor hun werkzaamheden. Ze kregen een leuke attentie met bloemetjes.

De klaverjasclub start in het nieuwe seizoen weer op 16 september om 13.30 uur in Speeltuingebouw Bovenburen.

Klaverjassen 2013

Vrijdagavond 10 december 2010 ging de klaverjasclub uit eten in het Rozenpaviljoen.

Na het drinken van een kopje koffie of thee gingen we aan tafel. We genoten allemaal van het heerlijke menu dat begon met een heerlijke soep naar keuze. Daarna kwam het hoofdgerecht (de één met vis erbij en de ander met vlees). Als slot was er nog een heerlijk dessert en als afsluiting een kopje koffie.

Voor Tine, die altijd alles zo prima voor de club regelt, was er een kerst- en nieuwjaarswens: een papieren theepot met daarin een glas met een theezakje en in dat glas een lichtje. Door één van de dames was dit 'zelf'- gekocht op een kerstmarkt.

Het was een heel gezellige avond.