Quiltgroep

Deze dames komen elke laatste woensdag van de maand om 9.00 uur bijeen bij één van de deelneemsters thuis. Samen ontwikkelen ze ideeën voor nieuwe quilts, werken aan nieuwe technieken en wisselen tips uit. Ze bezoeken ook jaarlijks minimaal één quilttentoonstelling.

Contactpersoon: M.C. Klein-Helder, tel. 415139


Vrouwen van Nu in Oldambt quilten voor SamenLoop voor Hoop

Op 2 en 3 juni 2018 vindt bij de Wilgenborg in Blauwestad (gemeente Oldambt) de SamenLoop voor Hoop plaats. Dit is een 24-uurs wandelestafette om geld in te zamelen voor KWF Kankerbestrijding. Tijdens de loop zijn er optredens, verschillende ceremonies en acties van deelnemers die op een bijzondere wijze geld inzamelen voor wetenschappelijk onderzoek.

- zie verder bij Bijzondere Activiteiten -De dames van de Quiltgroep zijn bezig met het maken van prachtige werkstukken.


Werk in uitvoering

Dit worden 3 D Quilten, dit is voor gevorderden bij onze groep.Deze quilt is voor de verloting op de jaarvergadering
van de afdeling Winschoten en is gemaakt door Mieke Klein

Dit is een quilt met de techniek Windows, 


Heeft u bij het zien van al dit moois ook zin om te komen quilten, dan bent u van harte welkom. Elke laatste woensdag van de maand komen we bij elkaar.

Inlichtingen: T. Sebens, tel. 45213.


De dames van de quiltgroep komen iedere laatste woensdag van de maand om 9.00 uur bijeen in huiskamerverband.

Samen beoordelen we dan onze werkstukken. Riek leert ons dan de kneepjes waar we op moeten letten.

In Huninga's Heem (Pitch & Putt) in Oostwold was van 23 oktober t/m 14 december 2003 een tentoonstelling van de quiltgroep "Winschoten".